Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Erasmus projects 2020-2022

Ευχάριστα νέα από τους συνεργάτες μας για τα προγράμματα που εργαστήκαμε  τον προηγούμενο δύσκολο χειμώνα.

Έτσι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εθνικών υπηρεσιών των συνεργατών μας,το σχολείο μας θα συμμετάσχει για τα σχολικά έτη 2020-2022 στα εξής ευρωπαϊκά προγράμματα erasmus. 

  • Ka201,the power of digiclasses,με συντονιστή από την Τσεχία.Σχολεία από την Ευρώπη θα επιμορφωθούμε σε πανεπιστήμια και οργανισμούς για την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων στα σχολεία μας.
 
  • Ka229,cultural bridges,με συντονιστή από τη Ρουμανία.Οι συμμετέχουσες χώρες είναι: Ρουμανία,Κροατία,Ιταλία,Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα.
 
  • Κa229,I am not a robot,με συντονιστή από το Βέλγιο.Οι συμμετέχουσες χώρες είναι: Βέλγιο ,Λετονία, Ισπανία, Ιταλία,  Βουλγαρία και Ελλάδα.

 
  • Ka229,the world of coding,με συντονιστή από την Πολωνία.Οι συμμετέχουσες χώρες είναι:Πολωνία,Τουρκία,Ιταλία, Βουλγαρία και Ελλάδα. 

 
  •  Κa229,scientists in steam action:applying the flipped classroom pedagogical strategy through institutional partnerships,με συντονιστή από τη Ρουμανία.Οι συμμετέχουσες χώρες είναι:Ρουμανία,Τουρκία,Βουλγαρία,Ιταλία και Ελλάδα.

 

  • Ka101,Steam Team Enthusiastic About Mathesis,8 εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας θα επιμορφωθούν σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς στην Πορτογαλία,Ισπανία και Τσεχία πάνω σε θεματικές της stem εκπαίδευσης(ρομποτική και προγραμματισμός,τέχνες και stem,ψηφιακή ενημερότητα).


 


2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Πετάει η ομάδα! Καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ Κα Κατσιγιάννη,ελπίζουμε στην στήριξη σας για την διάχυση των προγραμμάτων στα σχολεία του Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή